دستگاه جلو بازو لاری چیست

دستگاه جلو بازو لاری چیست

دستگاه جلو بازو لاری چیست

پرورش اندام و بدنسازی در سراسر جهان از ورزش های مورد علاقه جوانان محسوب می شود . پرورش اندام و بدنسازی از دسته ورزش های بسیار موثر در راستای تناسب اندام و رشد و پرورش عضلات است و بدین جهت طرفداران بسیاری در بین آقایان و بانوان جوان دارد.

بدنسازی بعنوان مکمل در سایر ورزش ها هم کاربرد دارد. به طور مثال فعالیت با وزنه در اکثر رشته های ورزشی در ادوار مختلف باید انجام پذیرد تا ورزشکار از جهت قدرت و توانایی بتواند عضلات خود را به بالاترین سطح ممکن برساند. نکته قابل توجه در ورزش بدنسازی استفاده ورزشکاران از مکمل ها و مواد نیروزای غیر مجاز است که گاهأ خطرات بسیار جبران ناپذیری را برای ورزشکار بوجود می آورد که استفاده از این مواد غیر مجاز به دور از روحیه ورزشکاری و سلامت جسم است.

عضلات بازو

عضلات بازوها از زیباترین عضلات بدن است که از دو قسمت عضلات جلو بازو و پشت بازو تشکیل شده اند. عضلات جلو بازو ها از قدرتمند ترین عضلات بدن هستند که می توان با انجام حرکت های متنوع به شکل و فرمی زیبا در آن عضلات دست یافت. انجام حرکاتی بوسیله دمبل ، هالتر و دستگاههاای مختلف بدنسازی در جهت رشد عضلات جلو بازو ها توسط مربیان رشته بدنسازی و پروش اندام به ورزشکاران توصیه شده است.

نحوه اجرای حرکت جلو بازو

برای انجام حرکت جلو بازو با دستگاه ابتدا باید قسمت نشیمن گاه دستگاه را که متناسب با میزان قد افراد طراحی شده است را تنظیم کنید و سپس وزنه مناسب با قدرت و توان عضلات خود را انتخاب نمائید. سینه را باید کامل به قسمت نیمکت دستگاه چسبانده و بدن را در این وضعیت ثابت نگه داشت. آرنج ها را بر روی نیمکت قرار داده و قسمت پشت بازو ها را بر روی نیمکت ثابت نگه داشت.

میله را طوری در دست بگیرید که فاصله آرنج ها از همدیگر به اندازه عرض شانه باشد سپس با فشار و به آهستگی میله را تا به روبه روی صورت خود بالا آورده و عضلات را در نهایت حالت انقباض قرار دهید. پس از کمی تامل به نقطه شروع بازگردید . در این هنگام شما احساس کشیدگی را در قسمت جلو بازو های خود حس خواهید کرد.

باید دقت داشته باشید در هنگام پائین آوردن ، میله را رها نکنید و نباید آرنج ها را هنگام برگشت حرکت رو به سمت پائین قفل کنید . حرکت را در تعداد مشخص و معین شده انجام دهید. اجرای حرکت جلو بازو لاری بوسیله دستگاه تاثیر بسیار زیادی بر روی فرم گیری و قدرت عضلات بازو ها خواهد داشت. در زمان انجام این حرکت نباید از بدن برای بالا آوردن میله استفاده کرد و تنها باید از بازو ها برای بالا کشیدن میله بهره گرفت.

منبع: مهرپارسیان

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.